Interesse in een woningbouwkavel

Nieuwe uitgifte woningbouwkavels

Kavels die voor de eerste keer worden uitgegeven, worden via een specifieke uitgifteprocedure uitgegeven. Iedere particulier die belangstelling voor een kavel heeft, kan meedoen aan zo’n uitgifteprocedure. Op dit moment loopt er geen uitgifteprocedure. Ook zijn er op dit moment geen concrete plannen voor de uitgifte van nieuwe kavels. Als er een nieuwe uitgifteprocedure plaatsvindt, dan maken we dit bekend via de lokale huis-aan-huis bladen, deze website en de nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Beschikbare kavels

Als er na een uitgifteprocedure kavels overblijven, dan worden deze kavels beschikbaar gemaakt via deze website.

Welke kavels zijn beschikbaar ?

Op de gemeentelijke overzichtskaart is per plan aangegeven of er nog kavels beschikbaar zijn. En zo ja, welke.

Op de homepagina staat een overzichtskaart van de gehele gemeente. De roze bolletjes die u ziet, zijn de woningbouwplannen waar nog kavels beschikbaar zijn in de gemeente Steenwijkerland. De oranje stippen zijn kavels waar een optie voor is afgegeven.

Als u met de linkermuisknop op één van deze bolletjes klikt, dan krijgt u een kaart van het woningbouwplan te zien.

Rechtsboven in deze kaart kunt u het menu van de legenda vinden.

De kavels die met een roze bolletje zijn aangegeven, zijn nog beschikbaar (NB: we proberen de website zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat een kavel die als beschikbaar staat aangegeven, niet meer beschikbaar is).

En als u met de linkermuisknop op een kavel klikt, dan krijgt u de status en de belangrijkste gegevens van de kavel te zien.

Hoe kom ik in aanmerking voor een beschikbare kavel ?

Als u interesse in een beschikbare kavel heeft, dan kunt u dit mailen naar info@wonenmetmeerwaarde.nl met het verzoek om een optie op een specifieke kavel.

Een optie is drie maanden geldig en is kosteloos.

De verzoeken zullen op volgorde van binnenkomst worden afgehandeld en zijn alleen beschikbaar voor particulieren.

Ik heb belangstelling voor een kavel, maar deze is niet meer beschikbaar. Wat nu?

We raden u aan om zelf deze website in de gaten te houden. Er wordt geen reservelijst met belangstellenden bijgehouden voor kavels die al in optie zijn uitgegeven. Als een kavel weer terugvalt naar de gemeente, dan zal deze weer beschikbaar komen via deze website.

Meer weten?

Vraag onze woonconsulent Marijke Dam, telefoon 14 0521 of e-mail info@wonenmetmeerwaarde.nl