Bloemetje voor eerste bewoner Oosterbroek

Nieuwe woningbouwlocatie in Oldemarkt krijgt vorm
Bloemetje voor eerste bewoner Oosterbroek

Geplaatst op: 17 februari 2017

De heer Thomas Oosterkamp krijgt, als eerste bewoner van Oosterbroek, een bloemetje uit handen van wethouder Bert Dedden. (foto: Wilbert Bijzitter)

 

In juli 2016 gaf wethouder Bert Dedden het symbolische startsein voor de eerste bouwactiviteiten op Oosterbroek. Op 10 februari 2017 kon hij de eerste bewoner van het nieuwbouwplan in Oldemarkt met een bloemetje verwelkomen. Op de Windsingel verrees een fraaie twee-onder-een-kapwoning. Inmiddels is ook een vrijstaande woning vrijwel klaar. De nieuwe woningbouwlocatie in Oldemarkt krijgt daarmee steeds meer vorm.

Bekijk het aanbod!

Heeft u belangstelling voor een kavel op deze mooie locatie? Vlakbij het Nationaal Park Weerribben-Wieden, op loopafstand van het centrum van Oldemarkt met alle voorzieningen binnen handbereik?
Het plan biedt ruimte aan zo’n 40 woningen: in een rij, twee-onder-een-kap én vrijstaand. Op onze kavelkaart vindt u alle informatie over ligging en prijzen. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze woonconsulent Marijke Dam, telefoon 14 0521.