De hele maand woonmaand in Steenwijkerland

Speciale actie voor kopers van een kavel
De hele maand woonmaand in Steenwijkerland

Geplaatst op: 25 maart 2019

Lentekriebels. Niet verwonderlijk als de dagen langer worden en de zon zich meer laat zien. Het is dé tijd van het jaar om weer wat aandacht aan het huis te besteden. Of het nu binnen of buiten is, er is altijd wel wat te doen. Grote plannen kunnen er ook zijn. Het bouwen van een huis dat helemaal voldoet aan uw eigen woonwensen bijvoorbeeld. In Steenwijkerland kan dat. Natuurlijk kunt u bij ons het hele jaar door een mooie kavel kopen. In de maand april zetten we ze nog eens extra in de schijnwerpers. De hele maand is het woonmaand.

Speciale actie voor kopers van een kavel

De woonmaand betekent ook dat we een speciale actie hebben. Koopt u in de periode van 1 april 2019 tot en met 31 juli 2019 een woningbouwkavel van de gemeente? Dan krijgt u van ons een cadeaubon ter waarde van € 500,-. Met die bon kunt u een lokale schilder inhuren voor een schilderklus in of aan uw nieuwe huis. Een leuk extraatje in een periode waarin al veel moet gebeuren. Wilt u weten of u voor de actie in aanmerking komt? Lees dan de voorwaarden.

Meer weten over woonkavels? Op onze kavelkaart kunt u in één oogopslag zien welke kavels we beschikbaar hebben. U kunt ook bellen met onze woonconsulent Marijke Dam, via telefoonnummer 14 0521.  

De actievoorwaarden

  • De cadeaubon heeft een waarde van € 500,- (excl. btw) en kan niet ingewisseld worden tegen geld.
  • U krijgt de cadeaubon als u in de periode van 1 april 2019 tot en met 31 juli 2019 de koopovereenkomst heeft getekend voor een gemeentelijke woningbouwkavel.
  • U kunt de cadeaubon besteden bij een lokale schilder naar uw eigen keuze. Hij of zij moet wel als schilder zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij twijfel raden we u aan om contact op te nemen met onze woonconsulent Marijke Dam.
  • De cadeaubon is bestemd voor een schilderklus in of aan de woning op de door u gekochte kavel.
  • De cadeaubon is geldig tot en met 2 jaar nadat u de bon gekregen heeft.
  • De schilder mag de factuur ter waarde van € 500,- (excl. btw) sturen naar de gemeente Steenwijkerland (onder vermelding van woonmaand 2019). Dat kan per post of per e-mail naar crediteurenadministratie@steenwijkerland.nl Op de factuur moet staan op welk adres de schilderklus is uitgevoerd.