Maart woonmaand

Woonkavels in de etalage
Maart woonmaand

Geplaatst op: 29 februari 2016

Maart is woonmaand in Steenwijkerland. De hele maand staan de schijnwerpers op Steenwijkerland als woongemeente. Via beurs, website, sociale media en advertenties zetten we ons kavelaanbod nog eens extra in de etalage. Bovendien hebben we voor snelle beslissers een speciale actie.

Speciale actie!

Koopt u in de maanden maart, april, mei of juni een kavel van de gemeente? Dan krijgt u er van ons een cadeaubon voor interieuradvies van PB Interieurstyling uit Steenwijk bij. Wel zo makkelijk, want meestal staat u bij het kopen van een kavel al voor genoeg keuzes. Meer weten? Lees de voorwaarden hieronder.

Kavelaanbod

Op deze website vindt u veel informatie over onze woonkavels én de locaties waar u wonen en werken kunt combineren. Wilt u er meer over weten? Onze woonconsulent Marijke Dam helpt u graag verder, telefonisch bereikbaar via nummer 14 0521 of per e-mail info@wonenmetmeerwaarde.nl.

Actievoorwaarden

 • De cadeaubon van PB Interieurstyling heeft een waarde van € 500,00 (excl. BTW) en kan niet ingewisseld worden tegen geld;
 • De cadeaubon wordt toegestuurd aan kopers van een woningbouwkavel in de gemeente Steenwijkerland als in de periode 21 maart tot en met 30 juni 2016 de verkoopovereenkomst is getekend;
 • Het interieuradvies wordt gegeven voor een van de verdiepingen in de woning (bijvoorbeeld woonkamer, keuken en hal of de slaapkamerverdieping). Bij een bijzondere indeling van de woning is het mogelijk om in overleg met PB Interieurstyling de ruimtes te bepalen.
 • Het interieuradvies omvat de volgende onderdelen:
  1. Intakegesprek om sfeer en stijl te bepalen.
  2. Een kleuradvies, inrichtingsadvies, advies over raam-en vloerbekleding en toepassing woonaccessoires.
  3. Het interieuradvies wordt aangeboden in de vorm van een 3d-presentatie op papier inclusief kleurenkaarten.
  4. Het plan wordt mondeling toegelicht door een medewerker van PB Interieurstyling.