Op zoek naar een mooie kavel in Steenwijk?

Uitgifte nieuwe woningbouwkavels in het Kornputkwartier!
Op zoek naar een mooie kavel in Steenwijk?

Geplaatst op: 18 mei 2021

In het Van den Kornputkwartier in Steenwijk kunt u zich vanaf 18 mei inschrijven voor 15 nieuwe kavels. Deze kavels liggen tussen de Johan Willem Frisolaan en de Steenakkers. Belangstelling? Inschrijven kan t/m dinsdag 15 juni 2021. Als er meer belangstelling is dan kavels, dan is er een loting in week 27 (5 juli t/m 9 juli 2021).  

Kavels voor vrijstaande woningen

De 15 kavels zijn bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning. De grootte van de kavels varieert van circa 500 m2 t/m circa 1200 m2. Inmiddels is al begonnen met het bouwrijp maken van de kavels zodat u snel kunt beginnen met bouwen.

De inschrijfperiode is inmiddels afgelopen.

Veel inschrijvers? Dan loting!

Na 15 juni gaan we kijken welke inschrijvingen er zijn. De kavels waarvoor één inschrijving is, worden zonder loting toegewezen. De kavels waar meerdere geïnteresseerden zich voor in hebben geschreven, worden door loting toegewezen. Hiervoor organiseren we een avond in week 27 (5 juli t/m 9 juli 2021). Als u meedingt voor een kavel, krijgt u hiervoor een uitnodiging. Het is op dit moment nog niet duidelijk of we een fysieke bijeenkomst kunnen organiseren of dat we de loting digitaal doen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? U kunt bellen met Anita Nijholt of Marijke Dam via telefoonnummer 14 0521 of mailen naar info@steenwijkerland.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele nieuws over woningbouwkavels in Steenwijkerland? U kunt zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. U kunt ook de nieuwsberichten op deze website in de gaten houden.