Speciale actie voor kopers van een kavel

Geldig t/m juli 2018!
Speciale actie voor kopers van een kavel

Geplaatst op: 11 juni 2018

Koopt u een kavel van de gemeente? Dan doen we er een leuk extraatje bij. U krijgt van ons namelijk een cadeaubon ter waarde van € 500,- voor de inrichting van uw tuin. En dat is mooi meegenomen in een tijd waarin u toch al zoveel keuzes moet maken. Let op: de actie is geldig t/m juli 2018. Weten of u in aanmerking komt? Lees de actievoorwaarden hieronder.

 

Elk jaar start in de maand maart (die in Steenwijkerland tot woonmaand is uitgeroepen) een speciale actie speciaal voor kopers van een kavel. De actie loopt t/m juli 2018.

 

Actie: hulp bij de inrichting van uw tuin!

Bij het kopen van een kavel gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het gaat tenslotte om uw thuis, waar u zich prettig voelt en fijn woont. Is de kavel eenmaal in uw bezit, dan zijn er ook veel keuzes te maken. Over de kleur die u de muren wilt geven, over de tegels in de badkamer, over hoe u de keuken wilt hebben. De tuin is dan meestal niet uw eerste zorg. En daarom helpen we u graag een beetje op weg. Met een cadeaubon ter waarde van € 500,- voor een mooi ontwerp voor en/of de aanleg van uw tuin door een erkende hovenier (Hoveniersbedrijf Rudy Glastra). De actievoorwaarden leest u hieronder.

 

Actievoorwaarden

 • De cadeaubon heeft een waarde van € 500,- (excl. btw) en kan niet ingewisseld worden tegen geld.
 • Heeft u een woningbouwkavel van de gemeente Steenwijkerland gekocht? Dan krijgt u de cadeaubon toegestuurd als in de periode van 1 maart t/m 31 juli 2018 de koopovereenkomst is getekend.
 • De cadeaubon is bestemd voor een tuinontwerp of de aanleg van uw tuin door Hoveniersbedrijf Rudy Glastra.
 • Het ontwerp of de aanleg van de tuin omvat de volgende onderdelen:
  • Intakegesprek om de sfeer, stijl én oppervlakte van uw tuin te bepalen.
  • Het maken van een uitvoerbaar ontwerp aan de hand van uw wensen.
  • Een mondelinge toelichting op het plan door Rudy Glastra van het hoveniersbedrijf.
  • Als u ervoor kiest om de aanleg van uw tuin door het hoveniersbedrijf te laten verzorgen, dan kunt u de cadeaubon besteden aan werkuren of materialen.
 • De cadeaubon is na ontvangst nog twee jaar geldig.

 

Heeft u de koopovereenkomst binnen de actiemaanden ondertekend, dan krijgt u van de gemeente de cadeaubon toegestuurd. Met deze bon kunt u contact opnemen met Hoveniersbedrijf Rudy Glastra (www.rudyglastra.nl).

 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de actie? Bel dan met onze woonconsulent Marijke Dam. Zij is te bereiken op telefoonnummer 14 0521. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wonenmetmeerwaarde.nl