In Willemsoord geven we drie kavels uit

U kunt zich t/m 18 maart inschrijven!
In Willemsoord geven we drie kavels uit

Geplaatst op: 21 februari 2018

Bent u op zoek naar een mooie kavel in Willemsoord? Dan heeft u nu de kans! Aan het Olde Meinenbos geven we namelijk drie gloednieuwe kavels uit. Een perfecte plek voor uw vrijstaande huis.

Heeft u belangstelling?
Dan kunt u zich nu inschrijven. Dat kan nog t/m 18 maart 2018. Het inschrijfformulier kunt u opvragen bij onze woonconsulent Marijke Dam. U kunt bij haar ook terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld de kavelprijzen en hoe de uitgifte van de kavels in z’n werk gaat. Marijke Dam is te bereiken via telefoonnummer 14 0521 of per e-mail via info@wonenmetmeerwaarde.nl

Willemsoord: een vorstelijke titel
Wist u dat Willemsoord een van de zeven Koloniën van Weldadigheid is die zich straks misschien UNESCO Werelderfgoed mogen noemen? Het verlossende woord komt in de zomer van 2018. Bijzonder? Jazeker! De roemruchte geschiedenis van Willemsoord – die zijn naam dankt aan Koning Willem II – voel en ervaar je als je er rondloopt. En tegelijkertijd staat de tijd er niet stil. Daarmee is Willemsoord een mooi voorbeeld van hoe oud en nieuw goed samengaan.

Wonen in zo’n bijzondere omgeving?
Het kan! Want naast de drie kavels die we aan het Olde Meinenbos uitgeven, zijn er ook kavels die direct beschikbaar zijn. U hoeft zich voor die kavels niet in te schrijven. Wees er wel snel bij, want hiervoor geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. U vindt deze kavels op onze kavelkaart op www.wonenmetmeerwaarde.nl Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze woonconsulent Marijke Dam.