Woon-werkkavels op terrein oude kaasfabriek in Vollenhove

Eerste woon-werkkavel onlangs verkocht
Woon-werkkavels op terrein oude kaasfabriek in Vollenhove

Geplaatst op: 29 september 2017

Foto: Ondanks de mist, werd er gewoon gewerkt op de bouwlocatie. Van links naar rechts: de heer Peter Winter, wethouder Wim Brus, mevrouw Winter, de heer Taco Jongman (Bouwbedrijf Jongman) en de heer Jaap Heetebrij (O+M Team 2)

‘Een mooie invulling van een markante plek in Vollenhove’, zo typeert wethouder Wim Brus de transformatie van het terrein langs de Weg van Rollecate waar vroeger een kaasfabriek stond. Nu biedt de locatie plaats aan zes woon-werkkavels. De eerste van deze kavels is onlangs verkocht. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Koper van de eerste kavel is Peter Winter van PW Montage, die wonen en werken aan de Weg van Rollecate gaat combineren. De nieuwe invulling van het terrein gaat daarmee binnenkort dan ook daadwerkelijk vorm krijgen. Wethouder Wim Brus: ‘Goed nieuws, want het is een aantrekkelijke locatie die volop mogelijkheden biedt. Bijvoorbeeld aan zelfstandigen die willen uitbreiden. Inmiddels hebben zich al meer belangstellenden gemeld.’

De zes woon-werkkavels hebben een afmeting van circa 1100 tot 1900 m2. Belangstellenden die meer willen weten over de kavels kunnen terecht op de gemeentelijke website www.wonenmetmeerwaarde.nl of bellen met de woonconsulent van de gemeente.