Kornputkwartier in Steenwijk

Legenda
Gebieden
Toekomstige woningbouw
Projectmatige bouw
Iconen
Te koop of uitgifte loopt
Optie
Verkocht

Vestingstad Steenwijk heeft een uitgebreid winkelaanbod, volop uitgaansmogelijkheden, theater en bioscoop, goede sportfaciliteiten en volop keus als het om zorg en onderwijs gaat. Door de ligging aan de A32 en met een intercitystation is Steenwijk uitstekend bereikbaar. Het Van den Kornputkwartier telt zo’n 400 huizen. Van vrijstaande woningen tot appartementen. Er zijn volop mogelijkheden om zelf te bouwen.

15 nieuwe woningbouwkavels in het Kornputkwartier

Deze kavels liggen tussen de Johan Willem Frisolaan en de Steenakkers. De 15 kavels zijn bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning. De grootte van de kavels varieert van circa 500 m2 t/m circa 1200 m2. Inmiddels is al begonnen met het bouwrijp maken van de kavels zodat u snel kunt beginnen met bouwen. De inschrijftermijn is gesloten. 

Uw gewenste kavel al in optie? 

Alle kavels die onder optie zijn (herkenbaar door de gele stip ‘optie’) zijn nog niet definitief verkocht. Als de optant de optie annuleert, dan komt de kavel weer beschikbaar. De beschikbare kavels bieden we aan op deze site. Heeft u interesse in een van de beschikbare kavels? Dan kunt u dit via e-mail info@wonenmetmeerwaarde.nl aan ons kenbaar maken. We handelen e-mails op volgorde van binnenkomst af.