Kornputkwartier in Steenwijk

Legenda
Gebieden
Toekomstige woningbouw
Projectmatige bouw
Iconen
Te koop of uitgifte loopt
Optie
Verkocht

Vestingstad Steenwijk heeft een uitgebreid winkelaanbod, volop uitgaansmogelijkheden, theater en bioscoop, goede sportfaciliteiten en volop keus als het om zorg en onderwijs gaat. Door de ligging aan de A32 en met een intercitystation is Steenwijk uitstekend bereikbaar. Het Van den Kornputkwartier telt zo’n 400 huizen. Van vrijstaande woningen tot appartementen. Er zijn volop mogelijkheden om zelf te bouwen.

Uitgifte nieuwe woningbouwkavels in het Kornputkwartier!

De inschrijftermijn is gesloten. 

In het Van den Kornputkwartier in Steenwijk kunt u zich vanaf 18 mei inschrijven voor 15 nieuwe kavels. Deze kavels liggen tussen de Johan Willem Frisolaan en de Steenakkers. Belangstelling? Inschrijven kan t/m dinsdag 15 juni 2021. Als er meer belangstelling is dan kavels, dan is er een loting in week 27 (5 juli t/m 9 juli 2021).  

Kavels voor vrijstaande woningen

De 15 kavels zijn bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning. De grootte van de kavels varieert van circa 500 m2 t/m circa 1200 m2. Inmiddels is al begonnen met het bouwrijp maken van de kavels zodat u snel kunt beginnen met bouwen. U kunt zich niet meer inschrijven.