Molenkampen III in Sint Jansklooster

Legenda
Gebieden
Toekomstige woningbouw
Projectmatige bouw
Iconen
Te koop of uitgifte loopt
Optie
Verkocht

Het sfeervolle Sint Jansklooster ligt in de groene omgeving van natuurgebied De Wieden. Wie de kans grijpt voor een beklimming van de watertoren, ziet van bovenaf hoe wijds de omgeving is. Waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn: het jaarlijkse bloemencorso trekt bezoekers uit alle windstreken. In Molenkampen III is plaats voor 14 vrijstaande huizen, 12 twee-onder-een-kappers en drie blokken van vier rijtjeswoningen.

Koningsspil 14

Alle kavels in Molenkampen III zijn verkocht. Alleen Koningsspil 14 is nog beschikbaar. Dit is een kavel van circa 386 m2 groot en de verkoopprijs is € 86.873,16 inclusief BTW en exclusief kosten koper. Bij kosten koper moet u denken aan notariskosten en kosten voor de kadastrale inmeting. Kavel Koningsspil 14 is samen met Koningsspil 16 bestemd voor de bouw van een twee-onder-een kapper. Kavel Koningsspil 16 is inmiddels verkocht. De koper van deze kavel heeft een bouwplan voor deze kavels laten ontwikkelen.

De aanmeldperiode voor deze kavel is op 5 oktober 2021 verstreken. U kunt zich niet meer aanmelden.

Loting

Wanneer er gedurende de aanmeldperiode meerdere aanmeldingen komen voor deze kavel, dan gaan we de kavel verloten. Degene die uitgeloot wordt, krijgt een optie op de kavel. Ook zullen we bij een eventuele loting, waar mogelijk, een reservelijst maken op volgorde van trekking.

Optie

Als u uitgeloot ben, krijgt u een optie op de kavel. Een optie is kosteloos en is twee maanden geldig. Dit stelt u in staat om te onderzoeken of uw woonwensen (financieel) haalbaar zijn op deze kavel. Voor het einde van de optieperiode kunt u de kavel kopen, maar het staat u ook vrij om er vanaf te zien. De optie is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Medebouwer

De koper van Koningsspil 14 heeft een bouwplan voor deze kavels laten ontwikkelen. Het is van belang dat u overeenstemming bereikt met uw medebouwer over het ontwerp. Komt u er niet uit met de koper van Koningsspil 16, dan vervalt uw optie en zullen we deze ook niet verlengen. In dat geval zullen we de kavel aanbieden aan de eerstvolgende reservekandidaat.

Bijlagen

Brochure Koningsspil 14
Bestemmingsplan Molenkampen III Sint Jansklooster (gedeeltelijk)
Plankaart bestemmingsplan Molenkampen III Sint Jansklooster
Welstandscriteria op basis van beeldkwaliteitsplan uitbreiding Sint Jansklooster