Willemsoord

Legenda
Gebieden
Toekomstige woningbouw
Projectmatige bouw
Iconen
Te koop of uitgifte loopt
Optie
Verkocht

‘Koloniedorp’ Willemsoord ligt op de grens van Overijssel en Friesland en ademt de roemruchte geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid. Het dorp, gesticht rond 1820, is een directe nazaat van deze bijzondere particuliere organisatie. Klein, maar met een vorstelijke titel. Want Willemsoord dankt zijn naam aan Koning Willem II. In Willemsoord is ruimte voor 28 nieuwe woningen: rijen, twee-onder-een-kap én vrijstaand.

Uitgifte woningbouwkavels Willemsoord

Bent u op zoek naar een woningbouwkavel in Willemsoord? Aan de Prins van Oranjelaan en de Ir. C.A. Kloosterhuisstraat geven we zes kavels uit. De kavels liggen in het nieuwbouwplan Willemsoord. Het zijn de laatste kavels die we in dit plan uitgeven. Twee kavels zijn bestemd voor een vrijstaande woning. De overige vier voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning.

Willemsoord uitbreiding

Belangstelling? Inschrijven kan tot 23 mei!

U kunt zich tot en met 23 mei 2021 inschrijven voor deze kavels in Willemsoord. U heeft daarvoor een inschrijfformulier nodig. Dit formulier kunt u samen met de uitgiftebrochure via de mail  info@wonenmetmeerwaarde.nl of per telefoon 14 0521 opvragen. In de uitgiftebrochure leest u informatie over de kavelprijzen, hoe de uitgifte in zijn werk gaat en onder welke voorwaarden de kavels worden verkocht.