Willemsoord

Legenda
Gebieden
Toekomstige woningbouw
Projectmatige bouw
Iconen
Te koop of uitgifte loopt
Optie
Verkocht

‘Koloniedorp’ Willemsoord ligt op de grens van Overijssel en Friesland en ademt de roemruchte geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid. Het dorp, gesticht rond 1820, is een directe nazaat van deze bijzondere particuliere organisatie. Klein, maar met een vorstelijke titel. Want Willemsoord dankt zijn naam aan Koning Willem II. In Willemsoord is ruimte voor 28 nieuwe woningen: rijen, twee-onder-een-kap én vrijstaand.

Uitgifte woningbouwkavels Willemsoord

Bent u op zoek naar een woningbouwkavel in Willemsoord? Aan de Prins van Oranjelaan en de Ir. C.A. Kloosterhuisstraat liggen zes kavels. Het zijn de laatste kavels in dit plan. Twee kavels zijn bestemd voor een vrijstaande woning. De overige vier voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning.

Willemsoord uitbreiding
Uw gewenste kavel al in optie? 

Alle kavels die onder optie zijn (herkenbaar door de gele stip ‘optie’) zijn nog niet definitief verkocht. Als de optant de optie annuleert, dan komt de kavel weer beschikbaar. De beschikbare kavels bieden we aan op deze site. Heeft u interesse in een van de beschikbare kavels? Dan kunt u dit via e-mail info@wonenmetmeerwaarde.nl aan ons kenbaar maken. We handelen emails op volgorde van binnenkomst af.